Jump to content

Missing DD Icon when at the game menu.


Recommended Posts

Hello,

I'd recently upgraded my graphic card and everything was better and smoother with DD. After running it this morning tho, my main menu screen looks like this

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/578963381826501170/16D0595FA4B2A9FD6ECF09E69DE6567633FF99F2/

Was not doing these before but there is no other issues game runs great and so does others. Anyone know why this is happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello,

I'd recently upgraded my graphic card and everything was better and smoother with DD. After running it this morning tho, my main menu screen looks like this

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/578963381826501170/16D0595FA4B2A9FD6ECF09E69DE6567633FF99F2/

Was not doing these before but there is no other issues game runs great and so does others. Anyone know why this is happening?


Can't say I've seen that before but I'd figure if this was a huge issue, more of your game would be affected. The thing I would try if you haven't is make sure you don't have any forced settings on with your video card in its software. Also try doing a verification of your cache just incase.

1: Open your steam library
2: Right click Dungeon Defenders (http://i.imgur.com/UyPCa.jpg)
3: Click properties (http://i.imgur.com/JvLz2.jpg)
4: Click local files (http://i.imgur.com/TO5wC.png)
5: Click verify integrity of game cache (http://i.imgur.com/IZDGD.png)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can't say I've seen that before but I'd figure if this was a huge issue, more of your game would be affected. The thing I would try if you haven't is make sure you don't have any forced settings on with your video card in its software. Also try doing a verification of your cache just incase.

1: Open your steam library
2: Right click Dungeon Defenders (http://i.imgur.com/UyPCa.jpg)
3: Click properties (http://i.imgur.com/JvLz2.jpg)
4: Click local files (http://i.imgur.com/TO5wC.png)
5: Click verify integrity of game cache (http://i.imgur.com/IZDGD.png)


Done that 5 times good Sir, and issue is till there. Doesn't affect my gameplay just missing the icon XD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...