Jump to content
Sign in to follow this  
Zimmermann

funniest bug, I lost all stats on gear/relics :O

Recommended Posts

Posted (edited)

Just had a map where I noticed my defenses were letting enemies through on chaos 2!!

I thought, maybe I used the wrong hero to place my Flame Auras, but then the size of them was correct.... I then checked my relic, maybe I swapped out the correct relic by mistake. My relic had 0 defense power and 0 defense health. I then checked all other gear I had, every primary and secondary stat was zero. I only had chip/mods left :D

it sorted itself out once I returned to my tavern thankfully :)

Has anyone else had this problem? I presume its quite common.

Edited by Zimmermann

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Zimmermann said:

cant delete this mistaken reply...

lol they really need to implement a feature of delete. I can't delete any post of thread since this new forum website. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this issue before but after a game or two and a relog it fixed its self aswell :gwderp:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be happening often on EU server. At least for me... I've grown the habit of checking gear score everytime I load a map.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...