Jump to content
Sign in to follow this  
Zimmermann

Lost Temple lag.

Recommended Posts

So I am doing onslaught lost temple, and the lag is unbelievably bad, its more or less unplayable. I never experienced this before, and I might hit my progression wall due to lag rather then hero/defense power at this rate. Other maps are fine, it seems to be exclusive to Lost temple.

 

Anyone else experiencing this?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

switch to NA servers, it's better than EU.

Note: this doesn't eliminate the lag, it just 'improves' it :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, malf said:

switch to NA servers, it's better than EU.

Note: this doesn't eliminate the lag, it just 'improves' it :/

cheers for the tip!

 

1 hour ago, hailminion said:

old problem that has been here for months. 

yeah I only started playing again recently, and it hasent effected my until today, maybe because I am finally getting into triple digits and the numbers are just much harder to deal with? No idea to be honest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Zimmermann said:

maybe because I am finally getting into triple digits and the numbers are just much harder to deal with? No idea to be honest

sadly we've never heard any official response to fix it still. 

Don't think anyone knows what the issue is. 'Cause if it's mob health, we should lag at equivalent floor with high mob count/HP too, but really only at temple. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

This is the main reason I stopped around floor 160 instead of my planned 300+.  That and game crashing on temple map wave reload.  Next time I only plan on pushing floors if I can easily AFK them, which is sad.   I am one of the people who love that map too, if not for the lag.

Edited by nude_tayne
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

yh I'm entering a state where I more and more wanna stop playing because of how bad Temple lag on Xbox, along with the pathing issue. 

If it was just lag, I could at least pick one difficulty lane and hold down LT. The pathing issue gives leak mobs/flyers 50% the time, and it's almost impossible to move on Xbox during combat phase. Not to mention when I want to move around map to look at multiple difficult lanes, which we should be able to do. 

It's extremely frustrating to have non-player-side issues to cause leaks; and more non-player-side issues to stop players from fixing those leaks, making LT a true tower defense game w/o the RPG factor. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Well Hailminon, you could be crazy like me and refuse to use weaponmans imagine the fun like that. I myself can barely bring myself to log into to just do my daily quests anymore because of the unplayablity of that map.

My real concern.  DD1 had this issue on survival mode. I don't know how it was on Xbox but it would lock up my ps3 95% of the time while attempting to get a giraffe. DD2 has it worse. It's the map itself and a map that you are forced to play to advance. 

DDA? DD3? Any and I mean any at all unaddressed long running gameplay issues like this will be the end for me.

Edited by Lagmonster
Edit* sorry man don't know why I always just quick read your ID wrong ;(
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

last few times i have done this map I have not been lagging. I am only on 150~ so maybe the mob numbers are still to slow. Seems when it happened to me it was something else causing it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi man here is the topic i made on this. There are ways around it.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
5 hours ago, atharix said:

Hi man here is the topic i made on this. There are ways around it

1. I've played on all servers. EU & US W I have slight lag in all maps, where in temple it's worse. I think that's a region problem, since I live in US E. (hence I nv go out of US E unless server issue)

2. I start lagging once I load into the LT map w/o any enemies in map at all. Once I pass around f200 I start to feel the lag, very noticable after 300. The lag increase significantly from there, until almost un-movable later on. 

3. All other maps with higher mob HP, or higher mob count are smooth in combat. In temple, lag in build phase. Most time can barely move in combat. 

Edited by hailminion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for input - you can put it to my topic so we keep it updated.

1. Yes it is EU server problem Chromatic knows. 

2. Ok I tried only under 200 - as my highest floor is 213. That is really interesting. Have you tried in the night like 1AM? Try it please it should not lag as much.

3. Yes only lost temple does that no other map. Also it increases with number of players in your party and on server online.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...