Jump to content
Sign in to follow this  
CheetahPig

M.O.D.S transfer Bug.

Recommended Posts

Is anyone else having the experience when transfering mods the mods became empty?

Like after a successful transfer that consumes the items and paid the medal/gems then nothing happens except the bean level change but no m.o.d.s has been transfered and still written as empty.


very very anoying as I wasted a 5/5 Beans after a 7hr grind.

Horray!!!  I got a "Green 5/5 Empty" Mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites


@CheetahPig quote:

Is anyone else having the experience when transfering mods the mods became empty?

Like after a successful transfer that consumes the items and paid the medal/gems then nothing happens except the bean level change but no m.o.d.s has been transfered and still written as empty.


very very anoying as I wasted a 5/5 Beans after a 7hr grind.

Horray!!!  I got a "Green 5/5 Empty" Mod.

Happened to me on Protean Weapon.

Share this post


Link to post
Share on other sites


@CheetahPig quote:

Is anyone else having the experience when transfering mods the mods became empty?

Like after a successful transfer that consumes the items and paid the medal/gems then nothing happens except the bean level change but no m.o.d.s has been transfered and still written as empty.


very very anoying as I wasted a 5/5 Beans after a 7hr grind.

Horray!!!  I got a "Green 5/5 Empty" Mod.

Hey CheetahPig, this is a known issue, we were able to identify the issue and have a fix for this coming in our next patch. Good news is as long as you don't replace that empty mod with a new one and it still shows the mod indicator, it should fix itself with the correct information after the patch. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the update.

Also, FYI this only happens if you skip an empty M.O.D.S slot...
For example if you put a mod on the 3rd slot and skipped the 2nd empty slot.

Once you put something to the 2nd mods slot, the bugged 3rd M.O.D.S will be fixed.
Hope this helps for those who is experiening the same issue until patch day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...