Jump to content

Cannot finish placing proton beams - says press no key to finish.


Recommended Posts

If you guys rebind the key to something else then back does that resolve the issue for you? The other option is to clear our your key bindings .ini files by going to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dungeon Defenders 2\DunDef2\UDKGame\Config and deleting anything with the word UDK in front.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did not work to rebind it to something else.

But it did work with the "Defaults". 

@Ice quote:

If you guys rebind the key to something else then back does that resolve the issue for you? The other option is to clear our your key bindings .ini files by going to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dungeon Defenders 2\DunDef2\UDKGame\Config and deleting anything with the word UDK in front.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Ice's fix did not work as well as hitting the Defaults button. I even re-installed the entire game with no solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Set everything to Default. Didn't work

Ice's fix. Works as long as you get rid of UDKInput.ini [the game recreates it] AND do not assign / reassign any thing to 'Activate', i.e. leave it as [No key]. If I assign any thing to that function, I'll ahve to redo the whole mess.

-----

The binding for Ability One in the Controller section is... off as well. Hard to believe we're getting this similar errors since 2011 ^-^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I finally figure out how to fix it for me. Simple step.

You need to press - the default settings but importantly I wasnt then pressing 'Apply'.

You must press Default setting ---- then Apply

Share this post


Link to post
Share on other sites

Each time a do Default option ( fantastic all option reset...graphics, etc...) :

It works for one run, when i do another map or hit "restart" the bug is here again...........

Even by deleting UDK files it's same problem


Can you please fix this???


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...